Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Vom lupta şi azi pentru a trimite finala în Meciul 5”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.05.2014

Președintele grupării ICIM Arad, Marcel Urban, a declarat după Meciul 3 al finalei cu CSM Târgoviște, pierdut în prelungiri cu 75-77, că este mândru de elevele jucătoarele sale și a ținut să sublinieze că echipa sa va lupta și în Meciul 4, meci care ar putea trimite titlul la Târgoviște sau seria în decisiv. 

„Sunt trist, dar mândru de jucătoarele noastre, pentru cum au rezistat şi cum au crezut în şansa lor până în ultima secundă. E excepţional să ai forţa de a reveni de fiecare dată în faţa unui adversar precum Târgovişte şi o sală împotriva ta. Admir fetele pentru modul cum s-au dedicat şi, aşa cum ne e obiceiul, vom lupta şi azi pentru a trimite finala în meciul 5”, a spus Urban pentru site-ul oficial al clubului ICIM Arad. 

Oficialul arădean a vrut să aducă la cunoștință și un lucru negativ consemnat în meciul de marți seara.

„Un lucru negativ ar fi comportamentul publicului local, care în loc să-şi aplaude favoritele nu au făcut decât să arunce cu diverse obiecte, să ne scuipe, să ne înjure ca la uşa cortului, inclusiv femeile, care ne aratau degetul mjlociu”. 

Astăzi, 7 mai, începând cu ora 20:15 postul DigiSport3 va transmite Meciul 4 dintre cele două combatante. Această dispută se joacă cu trofeul pe masă, în cazul unei victorii a trupei pregătite de Dan Fleșeriu trofeul se mută lângă Turnul Chindiei.

*Foto: Marius Tudor Photography

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor2014 :

    LAMURIRI
    imi pare rau pentru cele declarate de dl.Urban...dar cel mai bine ar fi sa spunem adevarul...si sa nu incercam sa ne pitim dupa deget. AM fost la meci si va spun sincer ca sunt dezamagit de afirmatiile dl.Urban...care a incitat la un dialog nesportiv,a avut unele reactii care nu pot fi catalogate ca fiind al unui om de sport si lucru cel mai important de retinut este faptul ca de fiecare data dl. Urban are acelasi comportament. NU inteleg de ce nu " fura" de la dl. Dan Moraru aceea finete de care da dovada, de bunul simt care il caracterizeaza si daca ar evita sa provoce...sa raspunda prin gesturi obscene...nu cred ca cineva ar avea ceva de reprosat sau de strigat la adresa sa.Nu sunt de acord nici cu un astfel de comportament din partea spectatorului targovistean....dar este cunoscut aspectul ca la un meci cu miza..oriunde s-ar juca cel mai bine ar fi ca nimeni sa nu uite de spiritul sportiv care trebuie sa marcheze evenimentul. Ii recomand dl Urban sa dea dovada de fair-play si sa revina asupra declaratiilor. Va multumesc! HAI CSM! HAI ICIM! sa triumfe sportul!

    cu 10 ani în urmă (07.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!