Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban vorbește despre meciul 2 al seriei cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.04.2014

ICIM Arad se va deplasa vineri, 18 aprilie, la Sfântu Gheorghe, pentru duelul cu numărul 2 al seriei din cadrul semifinalelor LNBF. Arădencele au 1-0 la general în fața celor de la Sepsi SIC după ce au câștigat primul meci cu 74-55. Referitor la întâlnirea de vineri, Marcel Urban, președintele echipei ICIM Arad, a declarat că, covăsnencele au acum avantajul terenului propriu și al publicului.

„Meciul de mâine e important ca de altfel oricare din semifinale. E unul pe care dorim să îl adjudecăm. Avem avantajul victoriei din primul meci, dar ei au acum avantajul terenului propriu şi al publicului. Mergem să ne impunem, să vedem dacă şi putem, pentru că Sepsi este o echipă care poate pune probleme oricărui adversar din campionatul românesc. Am încredere în antrenorul nostru şi în fete, în spiritul lor de mobilizare în momente importante, şi trebuie să scoatem în evidenţă spiritul de luptă cu care au fost inoculate de la începutul acestui sezon”, a punctat oficialul, fiind citat de baschetarad.ro

Întâlnirea dintre ICIM Arad și Sepsi SIC va fi găzduită de Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe. De asemenea, startul disputei se va da începând cu ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!