Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Vrem să stricăm calculele specialiștilor”

Valentin Todea

Valentin Todea
28.12.2016

Formația „galben-albastră” primește în această seară (28.12), începând cu ora 18:30, vizita grupării din Sfântu Gheorghe. Înaintea acestui meci, președintele clubului arădean, Marcel Urban, a declarat următoarele pentru arq.ro:

"Ne aşteaptă, cu siguranţă, un examen dificil. Înfruntăm campioana României, echipă a cărui buget îi permite să spere la a păstra acest titlu. Dar nu uităm că am învins la Cluj, o formaţie aproapiată ca valoare, şi, faptul că exact cu un an în urmă administram viitoarei campioane cel mai dur eşec din acea stagiune. Din păcate noi de atunci suntem în recesiune, iar Sepsi continuă performanţele. Dar, vrem să stricăm calculele specialiştilor. Aşteptăm fanii să ne susţină în încercarea de a obţine un nou rezultat important."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!