Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Maria Ferariu, autoare a 27 puncte într-un meci din prima ligă la 15 ani

Valentin Todea

Valentin Todea
07.12.2015

Gruparea antrenată de către Dan Calancea a dispus de CSM Satu Mare cu scorul 98-39, meciul contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Cea mai bună jucătoare a întâlnirii a fost de departe Maria Ferariu, cea care la doar 15 ani a înscris 27 puncte și a contabilizat 12 recuperări (4 ofensive, 8 defensive), 5 intercepții, o pasă decisivă și un capac.

Sportiva a evoluat 39:07 minute, timp în care a reușit 11/19 de la 2 puncte (58%), 1/4 de la 3 puncte (25%) și 2/3 (67%) din dreptul liniei de fault, neînregistrând vreo minge pierdută și terminând cu 34 de unități în dreptul eficienției.

Brașoveanca a evoluat în vara acestui an la Campionatul European U16 rezervat Diviziei B, acolo unde a acumulat medii statistice de 8.5 puncte, 4.3 recuperări, 2.4 assist-uri și 4.3 intercepții în 8 meciuri jucate.

*Foto: Ionuț Buharu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!