Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marta Fodor: „Ne-am pregătit foarte bine tactic și am avut foarte multă încredere una în alta”

Marta Fodor: „Ne-am pregătit foarte bine tactic și am avut foarte multă încredere una în alta”

Selecționata de baschet feminin a României a început cu victorie campania de calificare la Women's EuroBasket 2023, scor 65-59 cu Islanda într-un meci disputat joi (11.11) în Sala Dinamo din București.

La finalul meciului, Marta Fodor a oferit câteva declarații:

„A fost greuț, dar ne-am pregătit foarte bine tactic și am avut foarte multă încredere una în alta și în antrenor. Știam ce avem de făcut și chiar dacă am făcut mici greșeli, până la urmă scorul contează și am reușit să câștigăm."

Jucătoarea se numără printre sportivele cu experiență din lot și vede potențial în generația tânără:

„Da, așa este (n.r. i s-a spus că este una dintre veteranele lotului), dar îmi face multă plăcere să lucrez cu fetele, chiar ziceam că au foarte mult potențial și arată bine viitorul baschetului feminin românesc."

Fodor a vorbit pe scurt despre următorul meci, cu Spania:

„O să fie foarte greu, dar este normal, așa e în sport. Nu trebuie să ai doar meciuri ușoare sau echilibrate. E bine că avem tot mai multe meciuri ca să începem să ne încheghăm cât mai bine."

Baschetbalista de la CSM Satu Mare a punctat la final cum s-a simțit meciul fără spectatori:

„Chiar a fost foarte greu fără spectatori. E un ajutor foarte mare cu fanii alături și sper că în curând o să revină să ne susțină."

Marta Fodor a încheiat cu 17 puncte (3/5 de 3 puncte) și 9 recuperări în 31 de minute petrecute pe parchet, totul cu 50% din acțiune.

 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!