Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mauro Procaccini: „Sunt convins că putem face lucruri mari impreună cu aceste jucătoare”

Mauro Procaccini: „Sunt convins că putem face lucruri mari impreună cu aceste jucătoare”

CSM Satu Mare a angajat un nou antrenor principal în pauza pentru naționale. Mauro Procaccini este primul italian care vine să antreneze în Liga Națională de Baschet Feminin și de luni a început antrenamentele alături de noile sale eleve. Acesta a oferit primele impresii.

Tehnicianul are 58 de ani și a mai pregătit în carieră prim-divizionare feminine ca Parma, Famila Schio (cu care a jucat și în Euroligă) sau Shanxi Riu Flame. Acesta îl înlocuiește pe Goran Boskovic pe banca vicecampioanei României, după ce CSM Satu Mare s-a despărțit de muntenegrean a finalul lunii trecute. În ultimul meci secunda Volha Tămîrgeanu a condus echipa la Târgu Mureș, fiind prima dată când sătmărencele au trecut de suta de puncte în acest sezon.

„Sunt foarte încântat de cum am fost primit la CSM Satu Mare. Îmi place mult orașul Satu Mare și sunt satisfăcut că am găsit o echipă foarte puternică. Fetele m-au primit și ele foarte bine și am lucrat excelent în aceste zile. Mulțumesc pentru ajutorul pe care-l primesc de la antrenoarea mea secundă, Olga (Tămîrgeanu) și de la preparatorul fizic Arnold (Anzik) cu care am făcut antrenamente foarte bune și intense. Sunt convins că putem face lucruri mari impreună cu aceste jucătoare. Sper și îmi doresc ca publicul să vină în număr mare alături de noi la meciurile de acasă”, a declarat Mauro Procaccini pentru pagina de facebook a clubului sătmărean.

Debutul său oficial pe banca vicecampioanei României va fi duminică, 24 noiembrie, de la ora 18:00. CSM Satu Mare primește atunci vizita Universității Cluj-Napoca în ultima etapă a turului din grupa Vest. Italianul a preluat o echipă cu punctaj maxim în campionat, 8 puncte după patru victorii în grupa Vest. Va avea o misiune mai dificilă în Liga Europei Centrale, pe care sătmărencele au început-o cu două înfrângeri. Un prim test important îl va avea în turul doi al Cupei României, în care alb-roșiile vor lupta cu campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe pentru accederea la Final 4.

*foto: CSM Satu Mare facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!