Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Meci extrem de dificil pentru CSM Târgoviște în Euroliga feminină

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.11.2012

Euroliga feminină

 Etapa 4 
0-2   2-1

CSM Târgoviște primește vizita lui Nadezhda Orenburg, într-un meci contând pentru etapa a 4-a în Euroliga feminină - ediția 2012/13. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Târgoviște, în cursul serii de miercuri (14.11), cu începere de la ora 18, fiind transmis în direct la DigiSport.

Echipa pregătită de către George Dikeoulakos a stat în runda precedentă, având 0-2 la general după eșecul la limită la debutul în competiție, pe mâna echipei Famila Schio, respectiv pe fondul înfrângerii categorice suferită la Istanbul, în fața lui Fenerbahce.

În schimb, Nadezhda vine după o săptămână de excepție, ce a cuprins victorii împotriva lui Fenerbahce în Euroligă, respectiv a lui Spartak Moscova Vidnoje în campionatul intern.

Formația dâmbovițeană va miza în linii mari pe aceleași jucătoare și aceeași rotație precum s-a întâmplat la primele două meciuri. Desigur deosebirea între jocurile cu Schio și Fenerbahce a constat în folosirea Milkăi Bjelica în etapa a 2-a spre deosebire de runda inauguală, când nu a jucat.
Până la ora redactării acestui text Târgoviștea nu a anunțat oficial legitimarea americancei Monique Currie, iar Claudia Pop și Florina Pșacalău nu au cum să joace din motive medicale.

La prima vedere se anunță un meci extrem de greu pntru CSM Târgoviște prin prisma faptului cu Nadezhda finalizează cu precizie din interiorul semicercului. De asemenea, formația din Rusia dispune de mai multe sportive cu bogată experiență în Euroligă și provine dintr-un campionat deosebit de puternic, în cadrul căruia are posibilitatea de a-și testa potențialul cu regularitate în compania unor oponenți redutabili.

Din punct de vedere individual este de urmărit DeWanna Bonner, o sportivă originară din Statele Unite ale Americii. Deși este înaltă, măsurând 1.93 metri, ea dispune de o calitate excepțională fiind capabilă să joace cel puțin patru poziții. Îndemânarea în dribling, respectiv capacitatea de a marca de la semidistanță și chiar distanță, îi oferă mai multe avantaje jucătoarei ce evoluează în WNBA la Phoenix Mercury, unde a fost desemnată de trei ori (2009, 2010, 2011) cea mai bună rezervă a competiției.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!