Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Meci extrem de dificil pentru SCM CSS Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
10.10.2014

Liga Națională

Etapa IV

Sala "Ion Constantinescu"

  Fișa meciului  

Sâmbătă, de la ora 15.00, Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” din Craiova găzduiește partida dintre SCM CSS Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe din etapa a patra a Ligii Naționale.

Gazdele au trei înfrângeri tot din atâtea partide disputate, iar formația oaspete are în palmares  două victorii și o înfrângere.

Se anunță un meci extrem de dificil pentru formația olteană, care a pierdut la diferență foarte mare toate întâlnirile directe cu formația din Covasna. Sepsi conduce cu 6-0 la jocurile directe, iar în sezonul precedent s-au înregistrat următoarele scoruri: 125-43, respectiv 112-52.

Oltenii speră în recuperarea celor două jucătoare experimentate, Janina Ninu și Irina Moțățeanu, jucătoare care nu au evoluat nici în înfrângerea de la Târgu Mureș.

Partida va fi arbitrată de Lavinia Bujor și Alexandru Vasile, în vreme ce comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnată Alina Moanță.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!