Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Meci încins între Alba Iulia și Sf. Gheorghe

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.11.2012

Sala Sporturilor Alba Iulia

Sâmbătă, 24 noiembrie

ora 18:00

  Fișa meciului  

Derby-ul etapei cu numărul 12 din Liga Națională de baschet feminin se va disputa la Alba Iulia. Față în față se vor întâlnii echipa gazdă, CSU Alba Iulia și ACS Sepsi Sf. Gheorghe.

Ardelencele au nevoie ca de aer de o victorie pentru a mai spală din înfrângerile din acest sezon, toate cu contracanditatele la o poziție pe podium. După 11 etape scurse din acest sezon, Alba Iulia are un bilanț de 6 victorii și 4 înfrângeri, clasându-se pe poziția a 7-a.

De partea cealaltă, Sf. Gheorghe chiar dacă este nou promovată, are în componență jucătoare străine de valoare care fac diferența într-un meci. Covăsnencele au un parcurs foarte bun în actuala ediție de campionat, situându-se pe locul 4 cu 8 victorii și doar 2 înfrângeri suferite.

La prima vedere, Alba Iulia pornește cu prima șansă în acest duel dar și Sf. Gheorghe va da o replică pe măsura adversarului, ce face ca acest meci să fie unul foarte disputat și important în economia clasamentului.

Trupa pregătită de Tomas Bilek o are pe Amanda Thompson ca principala armă, americanca având o medie de 14.2 puncte pe meci și 9.5 recuperări. Oaspete replică cu sârboaica Milica Ivanovic, principala marcatoare din tabără formației din Sf. Gheorghe, isbutind  17.9 puncte pe meci.

Partida CSU Alba Iulia – ACS Sepsi Sf. Gheorghe va avea loc sâmbătă de la ora 18:00, fiind arbitrată de Drugău Sorin și Csender Andrada iar comisar de joc din partea FRB a fost desemnat Ioan Valerian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!