Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Meciul trei al finalei are loc marți

Paul Olar

Paul Olar
28.03.2016

Meciul trei al finalei dintre CSU Alba Iulia și ACS Sepsi SIC are loc marți, 29 martie. Confruntarea este programată la Sala Universității Alba Iulia.

Formația din județul Covasna se deplasează în Orașul Unirii din postura de favorită la câștigarea campionatului. ACS Sepsi SIC s-a impus în disputele anterioare, scor 82-57, respectiv 64-50.

Primul joc a fost controlat în totalitate de către baschetbalistele lui Zoran Mikes, iar la finalizare a apărut adesea Annemarie Părău sau americancele Kimberly Pierre-Louis, respectiv Amanda Thompson.

O zi mai târziu, Alba Iulia a părut hotărâtă să răzbune înfrângerea. Jelena Antic și-a ajutat colegele să pornească ca din pușcă, așa că echipa antrenată de Miroslav Popov a câștigat primul sfert. Totuși, încleștarea a fost decisă după pauză, când Sepsi nu le-a permis adversarelor să înscrie mai mult de cinci puncte.

În meciul de mâine, Alba Iulia nu va conta pe americanca Dyer, din cauza unor probleme deja cunoscute. De partea cealaltă, Sepsi SIC va miza, cel mai probabil, pe întreg lotul, chiar dacă Ancuța Stoenescu a suferit o accidentare în ultima confruntare.

Întâlnirea va demara la ora 18:00.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!