Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Meighan Simmons: “Nu vom avea surprize dacă vom controla partida de la început”

Marius Petri

Marius Petri
28.11.2014

În cadrul unui meci restant din etapa cu numărul 12 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Universitatea Goldiș ICIM Arad va primi vizita celor de la Olimpia CSU Brașov, primul angajament al partidei urmând să fie dat mâine, 29 noiembrie, la ora 12:00.

Înaintea acestei partide, una dintre baschetbalistele exponențiale pentru ICIM din acest sezon, Meighan Simmons, a prefațat pentru TotalBaschet disputa contra formației de sub Tâmpa:

“Cred că va fi un meci interesant, trebuie să practicăm un joc consistent timp de 40 de minute. Nu cred că ar trebui să avem parte de surprize din partea brașovencelor atât timp cât controlăm partida de la început.”

Un aspect important al partidei de mâine este posibila oboseală acumulată de echipa gazdă, care a avut de jucat două meciuri la mijlocul acestei săptămâni în Cupa României, fiind prima grupare calificată în Final Four-ul acestei competiții după două victorii contra gălățencelor de la Phoenix. În această privință, cea mai bună marcatoare a Aradului a afirmat:

“Mă simt puțin obosită din cauza meciurilor din această săptămână, însă voi fi odihnită înaintea acestei confruntări.”

În ceea ce privește bătălia pentru titlu, care pare mai acerbă decât în sezonul precedent, Simmons își exprimă încrederea în forța echipei sale:

“Cred că va fi o luptă dură pentru că fiecare echipă va deveni din ce în ce mai bună odată cu trecerea etapelor. Cu siguranță, formația noastră va juca din ce în ce mai bine pe parcursul sezonului. Trebuie să continuăm să jucăm la capacitate maximă și să fim atente la detaliile care ne vor ajuta să câștigăm mai multe meciuri și să fim una dintre echipele de top din campionat.”

*foto: facebook.com/ICIM.Univ.Goldis.Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!