Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miguel Angel Hoyo: „Suntem departe de nivelul pe care ni-l dorim, dar sunt sigur că echipa este pregătită”

Miguel Angel Hoyo: „Suntem departe de nivelul pe care ni-l dorim, dar sunt sigur că echipa este pregătită”

BC CSU Sibiu debutează în sezonul 2022-2023 pe teren propriu, primind vizita lui FC Argeș Basketball. Chiar dacă este în prima etapă, jocul din Sala Transilvania poate să se dovedească a fi extrem de important în lupta pentru calificarea în faza secundă a campionatului.

Miguel Angel Hoyo, antrenorul principal al sibienilor, a prefațat duelul cu argeșenii într-o declarație apărută pe pagina oficială a clubului.

„Startul sezonului este întotdeauna cu așteptări despre cum se prezintă echipa. Suntem departe de nivelul pe care ni-l dorim, dar sunt sigur că echipa este pregătită. A trecut o lună și jumătate de muncă și echipa își dorește să abordeze jocul în cea mai bună manieră. Pitești este o echipă dificilă, o formație cu experiență și, cu siguranță, se vor lupta pentru primele locuri în clasament. Primul meci se joacă la noi acasă și din prima etapă trebuie să le arătăm tuturor că, dacă vor să ne învingă acasă, trebuie să facă un joc extraordinar.”

Duelul dintre BC CSU Sibiu și FC Argeș Basketball are loc miercuri, 28 septembrie, de la ora 19:00, și nu va fi transmis.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Interesant
    Asta e o derivata din paradoxul lui Schroedinger, o putem numi pisica lui MAH: echipa este in acelasi timp departe de nivelul dorit, dar totusi pregatita... De aseara de cand am ascultat declaratia, am intrat intr-un blocaj cognitiv, sa vedem daca meciul de la 19 ma va elibera.
    Ca sa nu mai patesc din'astea, poate citesc si cei de la club si-l roaga pe MAH sa dea de acum incolo doar declaratii in spaniola, ca-mi pun eu subtitrarea...

    cu 1 an în urmă (28.09.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Cum ar spune Adi Mutu
    "E de noaptea minții". Lăsând ironia la o parte, fractura e atât de mare încât încep să pun serios la îndoială sanatatea omului pentru ca nu pare a fi vreun necitit, sper că e bine!

    cu 1 an în urmă (28.09.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Lasand ironia la o parte, sper ca este vorba doar de problema de limba in care gandeste vs limba in care comunica, de-aia ziceam sa-l lase sa spuna in spaniola ce are de spus.

      cu 1 an în urmă (28.09.2022)
    Raspunde
  • Ricardo :

    CSU SIBIU
    MAH încearcă sa dreagă busuiocul... E foarte clar ca fără bani și un buget cât de cât decent nu poți face mare lucru. Surprize plăcute pot apărea și asta nu ar fi de necrezut dacă ne uitam la Craiova care cu o echipa adunata din toate colturile Europei și nu numai domina de o nota clara o echipa din Lituania cu pretenții și totodată gazda turneului.

    cu 1 an în urmă (28.09.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!