Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihaela Chelariu (CS Olimpia): "Suntem dezamăgite mai mult de felul în care am jucat, nu de rezultat"

Costin Marinescu

Costin Marinescu
23.09.2011

CS Olimpia Bucureşti a pierdut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminine după ce a fost învinsă în ambele meciuri din optimi de BC Sepsi Sf. Gheorghe.

Mihaela Chelariu, pivotul Olimpiei, a explicat pentru Totalbaschet.ro care sunt cauzele pentru care echipa sa a pierdut seria cu echipa din Sf. Gheorghe.

Trebuie să fim realiste, Sepsi este o echipă cu experienţă în meciurile decisive şi nu numai. Noi nu am reuşit să mai avem aceiaşi circulaţie cu care am dominat ultimele 2 sferturi la Sf. Gheorghe, iar în apărare am fost cam neinspirate. Probabil că în tur am jucat mai relaxat şi cu capul pe umeri, iar acum presiunea unui rezultat nesperat ne-a blocat evoluţia.
Suntem dezamăgite mai mult de cum am jucat, nu de rezultat. Dar caracterele tari se văd la înfrângere. Noi am rămas unite, cu ambiţia şi dorinţa de a continua ce am început. 

Jucătoarea (foto dreapta, cu nr. 12) a vorbit şi despre obiectivele echipei pentru noul sezon al Diviziei A feminine.

Obiectivul este să jucăm ca o echipă, să creştem împreună atât individual cât şi colectiv, să câştigăm titlurile la categoriile U18 şi U23 şi să ocupăm un loc cât mai sus în clasamentul Diviziei.

Mihaela Chelariu, care joi a împlinit 19 ani, a reuşit în cele două meciuri cu BC Sepsi medii de 8 puncte şi 7.5 recuperări.

Credit foto: bkfocus.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!