Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihaela Chelariu: "Nu avem încă experienţa jucătoarelor mature"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.10.2011

Jucătoarea echipei Olimpia Bucureşti, Mihaela Chelariu, a declarat, vineri, pentru totalbaschet, că formaţia la care este legitimată porneşte cu şansa a doua în partida cu CSU Alba Iulia. Chelariu a mai adăugat faptul că în întâlnirea din Capitală gazdele sunt interesate să aibă o prestaţie cât mai bună şi să stea cât mai aproape de adversarele lor, sportive mult mai experimentate.

Baschetbalista de la Olimpia a spus că sportivele grupării din Capitală se luptă pentru orice partidă. "Fiecare meci este pentru noi o provocare. Spre deosebire de formaţia din Alba Iulia, noi suntem una din puţinele echipe cu doar o victorie în actuala stagiune", a precizat baschetbalista.

Mihaela Chelariu a declarat, referitor la primele runde din campionat: "Am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu echipe puternice cum ar fi Alexandria sau Timişoara, însă nu avem încă experienţa şi «mâna» jucătoarelor mature, procentajele noastre fiind încă scăzute".

Chelariu a mai explicat şi faptul că, la Olimpia, toată lumea trebuie să intre pe teren, pentru a căpăta încredere şi experienţă. "Dacă un meci devine pierdut în sfertul al treilea, nu ţinem morţiş să pierdem cât mai decent şi vom «sacrifica» scorul pentru a le da o şansă la joc şi junioarelor, pentru a avea o bancă din ce în ce mai puternică şi echilibrată valoric", a punctat Mihaela Chelariu.

Referitor la meciul cu Alba Iulia, Mihaela Chelariu a spus că oaspetele sunt favorite certe. "Atât în teren dar şi pe tabelă. Pe noi ne interesează, deocamdată, jocul nostru. Dacă evoluăm bine colectiv, vom avea şansa noastră la un rezultat bun. Avem jucătoare care au făcut singure meciuri mari la Olimpia sau la loturile nationale precum Filip, Munteanu, Grigore, Ursu şi Dumitrache. Dacă putem să legăm astfel de evoluţii în acelaşi meci, atunci putem să punem mari probleme celorlalte echipe", a încheiat jucătoarea grupării din Capitală.

Echipele Olimpia Bucureşti şi CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia se întâlnesc, sâmbătă, în Capitală, într-un meci în care gruparea ardeleană porneşte ca favorită. Partida dintre cele două formaţii contează pentru etapa a cincea a Diviziei A, la feminin, şi este programată să înceapă de la ora 12.30. Jocul se va disputa în Sala Sporturilor "Octavian Dimofte".

În clasament, CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia se află pe locul al treilea, la egalitate de puncte, opt, cu liderul CSM Târgovişte şi cu ocupanta poziţiei a doua CST Alexandria, însă toate aceste formaţii sunt departajate de coşaveraj. Olimpia Bucureşti ocupă locul 12 cu cinci puncte din opt posibile.

sursa foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!