Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „E evident că echipa din Satu Mare este favorită certă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.03.2018

Formația timișoreană joacă al treilea meci într-o săptămână în compania celor de la CSM Satu Mare, în primul tur de play-off. A patra calificată în semifinale se decide pe terenul sătmărencelor, vineri.

Antrenorul timișorencelor, Mihai Coldea, crede că gazdele sunt favorite, dar spune că formația sa merge cu gânduri de victorie la meciul decisiv.

„Mergem la Satu Mare cu gândul la victorie, asta este clar. Din păcate, am făcut un meci slab acasă, nu am reușit să beneficiem de avantajul terenului propriu așa că va trebui să dăm totul la Satu Mare, ca să câștigăm. E evident că echipa din Satu Mare este favorită certă, dar sunt convins că fetele care vor intra pe teren vor da tot ce au mai bun pentru a obține victoria. Vreau să le multumesc încă o dată suporterilor care ne-au sustinut la meciul de acasă și să le transmit că vom lupta pentru ei, pentru SCM, pentru Timisoara!”, a declarat Mihai Coldea, citat de site-ul oficial al clubului.

Partida dintre CSM Satu Mare și SCM Timișoara se joacă vineri, de la ora 18.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Fiti puternice!! Puteti sa invingeti satmarencele!!Mult succes banateni !!

    cu 6 ani în urmă (30.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!