Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „Ne vom da viața pe teren și vom face totul să rămânem în Liga Națională”

Paul Olar

Paul Olar
22.02.2015

Fără Stephanie Gardner, Universitatea Cluj-Napoca a reprezentat o „pradă ușoară” pentru BCM Tymes Timișoara. Bănățencele s-au impus cu scorul de 91-49, provocându-le clujencelor a cincea înfrângere la rând.

Într-o declarație acordată site-ului sport-news.ro, Mihai Coldea vorbește despre eșecul trupei sale. Antrenorul pune rezultatul pe lipsa de experiențăa jucătoarelor și se gândește deja la Play-Out, acolo unde Universitatea va da piept cu CSU Oradea.

„A fost un meci în care am făcut puține lucruri bune și atunci când am făcut ceea ce trebuie și am ajuns în situații clare de finalizare am ratat cu ușurință. Lipsa coordonatorului de joc și-a pus amprenta asupra atacului nostru și procentajele foarte scăzute pentru acest nivel au făcut ca diferența de scor să fie mare la final. Jucătoarele sunt foarte tinere și au căzut psihic la începutul meciului când mingea parcă nu voia să intre în coș și a fost foarte greu să mai iasă din această stare. Trebuie să uităm repede acest meci și să pregătim meciurile din play-out care vor fi mult mai importante. Ne vom da viața pe teren și vom face totul să rămânem în Divizia A. Avem avantajul terenului propriu și trebuie să câștigăm și ca să păstrăm avantajul terenului propriu în cazul în care vom juca și în turul 2 al play-out-ului.”

De asemenea, tehnicianul a dezvăluit felul accidentării pe care a suferit-o americanca Gardner.

„SG Gardner are o întindere ușoară, dar nu am vrut să risc o eventuală accidentare mai gravă.”

*Foto: Cristian Cosma/cristi26.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!