Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Gavrilă, un nou sezon alături de FC Argeș Pitești

Mihai Gavrilă, un nou sezon alături de FC Argeș Pitești

FC Argeș Pitești l-a anunțat pe Mihai Gavrilă, drept component al lotului de jucători pentru sezonul 2022/2023. El reia colaborarea cu gruparea din Trivale, după ce stagiunea precedentă nu a putut să o încheie cu „alb-violeții” din cauza unei accidentări.

Mihai Gavrilă are 31 de ani, măsoară 2.04 metri și este un jucător de poziția 5.

În sezonul precedent, Mihai Gavrilă a bifat 18 prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut cifre statistice de 1.6 puncte și 1.0 recuperări în puțin peste 7 minute petrecute în medie pe meci.

FC Argeș Pitești s-a despărțit în sezonul trecut de Mihai Gavrilă, după accidentarea acestuia, pentru a-l putea legitima pe Kostas Gontikas.

Mihai Gavrilă a debutat pe prima scenă a baschetului românesc în 2010 la Craiova. El a mai trecut de atunci pe la Gaz Metan Mediaș, CSM Ploiești, CSM CSU Oradea și Steaua București

FC Argeș Pitești l-a numit în funcția de antrenor principal pe Milan Mitrovic, iar la nivelul lotului de jucători l-au mai anunțat pe Mihai Măciucă. Gavrilă va colabora din nou cu Mitrovic, după perioada petrecută împreună la CSM CSU Oradea.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Pitești
    Nu prea mai sunt variante de jucători consacrați pe pozițiile mari. Sunt curios ce va muta Piteștiul la nivel de jucători străini, am citit un interviu al lui Caprarescu in care spunea că vor participa în tururile preliminare in Europa, deci mă aștept să alcătuiască un lot cu 6 străini. Apropo, anul acesta Romania va avea 4 echipe in competițiile europene?

    cu 1 an în urmă (08.06.2022)
    • Suporterrrr:

      Da
      U, CSM, Voluntari si Pitesti. Ma astept la cel mai puternic sezon din Liga Nationala. Rapid, Dinamo, CT o sa aibe bugete substantial marite, sa vedem si calitatea jucatotilor pe care ii aduc.

      cu 1 an în urmă (08.06.2022)
    • Csm.O:

      @Suporterrrr
      Da, așa va fi, plus Sibiu și Craiova. Cred că va fi mult mai echilibrat, dar din punct de vedere al spectacolului, cred că noua regulă nu va aduce un plus.

      cu 1 an în urmă (08.06.2022)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Se va descurca
    Se lucrează pentru un lot competitiv.
    Chiar așa, mai primește Romania un loc in cupele europene?

    cu 1 an în urmă (08.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!