Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Măciucă continuă alături de BCM U Pitești

Mihai Măciucă continuă alături de BCM U Pitești

BCM U Pitești a anunțat primul jucătorpe care se va baza și în stagiunea 2021/2022. Mihai Măciucă va continua sub comanda lui Tudor Costescu, antrenorul atât de la echipa de club cât și de la echipa națională.

Mihai Măciucă are 21 de ani și se va încadra în regula U23 și stragiunea ce urmează. Baschetbalistul ce măsoară 1.95 metri va bifa al 5-lea sezon în Liga Națională de Baschet Masculin și cel de al 4-lea în echipamentul echipei din Trivale.

În sezonul 2020/2021, Mihai Măciucă a evoluat în 24 de partide pentru gurparea argeșeană și a strâns medii de 8.7 puncte, 2.5 recuperări și 8.4 la eficiență. El s-a remarcat cu un procentaj bun la aruncările de la distanță de-a lungul stagiunii recent încheiate, 40%.

Mihai Măciucă a debutat pe prima scenă a baschetului românesc la vârsta de doar 17 ani, la Galați.

foto: sportpictures.eu

11 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Cât pe ce să fie deturnat, dar nu a fost să fie... Cel mai probabil Piteștiul va plăti cel mai mare salariu din campionat pentru un U23 sezonul viitor.

    cu 2 ani în urmă (25.06.2021)
    • uplifter:

      Re:
      Sa fi fost din cauza eventualului nou antrenor pe care ar fi putut să-l aiba? Sau pana la urma a fost o chestie de bani, asa cum anticipezi tu.

      cu 2 ani în urmă (25.06.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      partea pecuniara este o presupunere din partea mea, deoarece cei de la pitesti s-au miscat extrem de repede pentru a bloca plecarea lui... deocamdata singura certitudine este ca a fost un mare interes pentru el si el a ales sa continue la pitesti.

      cu 2 ani în urmă (25.06.2021)
    • uplifter:

      Re:
      Cred și eu. Este un jucător cu o evoluție foarte bună și apreciata în sezonul asta. Și mai ales cu potențial.

      cu 2 ani în urmă (25.06.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      absolut de acord.

      cu 2 ani în urmă (25.06.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Diculescu e si el U23, nu? Sunt curios daca o sa fie 'bataie' si pentru el. Acum ca Todorov nu mai e acolo poate e mai dispus la o plecare (asta daca nu are contract).

      cu 2 ani în urmă (25.06.2021)
    • Snake:

      Diculescu
      Ce bine i-ar sta la CSM 😉

      cu 2 ani în urmă (25.06.2021)
    • CSM CSU Oradea sup.OR.ter:

      Diculescu
      Alaturi de Green pe poz.3.
      Visam frumos !

      cu 2 ani în urmă (26.06.2021)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      Diculescu
      Nu cred ca o sa-l vezi la Oradea din 2 motive importante:
      1. E un jucător scump iar Oradea nu e dispusa sa ofere contracte mari, cu atât mai mult unui jucător roman. Diculescu la Craiova a luat mai mult ca Brussard la Oradea
      2. Nu e un jucător pe placul lui Achim, pt ca nu își de interesul în defensiva iar pt Achim defensiva e baza. O alta cerință la Achim e disciplina tactica, respectarea planului și a schemelor de joc, ori lui Diculescu ii place sa aibă "mana libera". Marchează foarte mult dar atrage și nemulțumiri din partea coechipierilor pt ca nu ii "vede" pe teren.

      Achim dacă ar trebui sa aleagă între Fometescu și Diculescu eu cred ca 80% ar fi Fometescu.

      cu 2 ani în urmă (26.06.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Interesanta paralelea Diculescu vs Broussard, dar ma indoiesc ca e si valida. Un jucatori de tipul lui Broussard ma astept sa aiba minim 6-7k $/luna. Ma-ndoiesc ca Diculescu ia atatia bani de la Craiova. Eu cred ca a fost doar un tip destept care a stiut ca e mai ok pt el sa stea la Craiova si sa prinda minute decat sa mearga la o echipa cate nu l-ar fi folosit atat de mult. Nu zic ca a jucat pe bani putini (de altfel nici nu stiu concret salarii), dar cred doar ca e fortata comparatia dpdv al banilor.

      cu 2 ani în urmă (26.06.2021)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      Diculescu
      Anul trecut Diculescu a fost curtat de mai multe formații și Craiova a plusat ca sa-l păstreze. La Oradea a fost condiționată prelungirea contractelor de o reducere cu minim 20% a valorii acestora. Richard a fost singurul care nu a acceptat.

      cu 2 ani în urmă (26.06.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!