Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Măciucă: „Suntem pregătiți să facem o figură frumoasă în acest sezon”

Mihai Măciucă: „Suntem pregătiți să facem o figură frumoasă în acest sezon”

FC Argeș joacă în această seară, 28 septembrie, în Sala Transilvania în prima rundă a conferinței A din Liga Națională de Baschet Masculin, adversară fiind CSU Sibiu. Piteștenii vor avea primul meci oficial cu Milan Mitrovic pe post de antrenor principal.

Înaintea duelului de la Sibiu, Mihai Măciucă a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball, spunând la cel fel de meci anticipează în Sala Transilvania și cum simte echipa după presezon:

„Ne așteaptă un meci dificil împotriva unei echipe nou formate. Suntem obișnuiți cu sala de acolo și mergem cu gândul la victorie. A fost un presezon plin de meciuri importante, care ne-au ajutat în formarea chimiei echipei și suntem pregătiți să facem o figură frumoasă în acest sezon.”

Măciucă se află la al 5-lea sezon în Trivale și are medii în creștere la nivelul minutelor jucate în ultimii trei ani. în această perioadă a avut de fiecare dată cel puțin 5 puncte în medie pe meci la finalul campionatului.

CSU Sibiu și FC Argeș Pitești se întâlnesc în această seară, 28 septembrie, de la ora 19.00, meciul nefiind inclus încă în viitoarele transmisiuni de pe FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!