Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Silvășan, după succesul cu CSM Târgu Mureș: „Băieții au arătat că sunt profesioniști”

Mihai Silvășan, după succesul cu CSM Târgu Mureș: „Băieții au arătat că sunt profesioniști”

U-BT Cluj-Napoca a revenit pe teren vineri, 15 martie, și a controlat duelul cu CSM Târgu Mureș, adjudecându-și actul decisiv cu 31 la 16 și obținând a 14-a victorie în Liga Națională de Baschet Masculin: 100-76.

La finalul partidei, Mihai Silvășan a spus câteva cuvinte despre meciul cu alb-albaștrii și despre momentul prin care trec elevii săi:

O victorie, exact ceea ce ne doream. Destul de greu de jucat acest meci, din punct de vedere emoțional, pentru că suntem la două zile după înfrângerea cu London Lions. Însă băieții au arătat că sunt profesioniști. Deși am început mai greu, ne-am dat drumul în ultimele zece minute și nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Mergem mai departe, rămâne să ne concentrăm doar pe Liga Națională și, evident, obiectivul nostru e să câștigăm titlul. Vom încerca să jucăm un baschet de calitate la fiecare meci și să câștigăm fiecare meci.

De asemenea, antrenorul alb-negrilor a dat detalii și despre starea lui Karel Guzman:

El s-a trezit cu o durere la spate de dimineață și dacă tot trebuie să las pe un jucător în afara lotului, am zis să îl las pe el să nu riscăm o accidentare.

Pentru U-Banca Transilvania urmează deplasarea la Pitești, acolo unde o va întâlni pe FC Argeș Basketball miercuri, 20 martie, la ora 19:30.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca John Ioan :

    Ramane de vazut
    Cum se va gestiona rotatia de-acum pana la finalul sezonului. Pana acum strainii erau pe cat posibil menajati avand in vedere ca urma cate un meci de Eurocup săptămânal.
    De acum nu mai e nevoie, si nevand alte jocuri, vor dori sa joace mai mult in campionat. Am observat si ieri ca pe final cand aveam 20 de puncte avans, nu a intrat decat Roschfnaschy.
    Regula asta ciudată pe care o avem, cu maxim 6 straini pe foaia de joc si minim 2 pe teren all time, nu ajuta deloc. Dupa parerea mea nu va ajuta nici autohtonii sa fie mai buni. In fine, asta e deja alt subiect.
    Poate nu ar fi o idee rea sa participam si in ABA, desigur daca se poate si nu sunt fake news. Asa am putea aduce mai 1-2 straini buni in plus (daca bugetul permite) si sa avem o banca si mai lunga si sa fie si ei multumiti ca joaca si au vizibilitate.

    cu 1 lună în urmă (16.03.2024)
    • varu silvois:

      cu siguranta
      aceste aspecte sunt analizate si probabil deja demarate de catre cei din conducerea administratia. Dincolo de buget avem acum un atuu nou , foarte important, datorat rezultatelor rasunatoare obtinute in EuroCup si anume deschiderea internationala. Acum suntem cunoscuti, ca urbe, suporteri, infrastrucura. om aea sanse mult mai mari pentru a nu fi ocoliti de jucatorii valorosi ce au tendinta de a alege alte campionate...alte...tari! Probabil ati remarcat, daca ati urmarit postarile mele, ca sunt un individ mai critic, dar asta (zic eu) doar in sens constructiv. MereU nUmai U.

      cu 1 lună în urmă (16.03.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!