Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Silvășan, după succesul din Capitală: „Vreau să le mulțumesc celor de la Rapid”

Mihai Silvășan, după succesul din Capitală: „Vreau să le mulțumesc celor de la Rapid”

U-BT Cluj-Napoca a obținut o nouă victorie în Liga Națională de Baschet Masculin. Campioana României a învins-o pe Rapid București cu scorul de 89 la 70 într-o partidă din etapa cu numărul 25, jucată în devans.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, la finalul celei de-a 31-a victorii obținute de elevii săi în acest sezon:

În primul rând, mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Vreau să le mulțumesc celor de la Rapid pentru faptul că au acceptat să joace cu noi așa din scurt. Ne ajută mult, fiindcă acest meci era programat în aceeași dată cu un meci din Basketball Champions League. Dacă tot s-a amânat partida din Ucraina, a fost un lucru pozitiv că au acceptat să joace acest meci. Le mulțumesc încă o dată.

Am început mai greu. A părut că nu am forțat, atât din punct de vedere ofensiv, cât și din punct de vedere defensiv. Însă, după pauză, cred eu că ne-am trezit cât de cât, am avut o apărare mai bună, am fost mai concentrați și nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Pe Stipe am ales să-l odihnesc. El a avut și o mică problemă la picior la ultimul antrenament din Ucraina, însă nu e nimic serios. Eu cred că i-a prins bine această pauză. Venim după trei zile în care mai mult am fost pe drumuri. Mâine dimineață vom ajunge la Cluj și avem până luni suficiente zile să ne revenim și să ne pregătim pentru meciul cu Oostende, care este extrem de important”, conform u-bt.basketball.

Unul dintre cei mai buni jucători ai ardelenilor a fost Nandor Kuti, care a adunat 12 puncte, cinci recuperări și patru pase decisive. Baschetbalistul autohton a descris și el prestația Clujului în disputa cu Rapid:

A fost un meci destul de greu. Am început cam lent. Ultimele trei zile au fost grele, am stat foarte mult pe drum. Am începutul meciul greu, ei au avut mai multe recuperări decât noi, la pauză. Asta cu toate că noi avem o talie mai mare. Până la urmă, ne-am atins scopul, am câștigat acest meci și ne concentrăm de-acum încolo pe meciul cu Oostende.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează confruntarea cu Filou Oostende, din Basketball Champions League.

Îi așteptăm pe suporteri să fie alături de noi, să vină la sală, să umple locurile disponibile. Știm foarte bine că nu se poate juca la capacitate 100%, însă ne așteptăm ca locurile disponibile să fie pline și ca fanii să ne ajute, să ne împingă de la spate pentru a obține victoria”, a spus antrenorul alb-negrilor.

 

🎙 Silvășan și Kuti după #UBTvsRapid

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Wednesday, February 2, 2022

Partida cu trupa belgiană va avea loc luni, 7 februarie, de la ora 19:30, în BTarena. Confruntarea va putea fi urmărită, în direct, pe Look Sport.

*foto: captură foto – Facebook (U-BT Cluj-Napoca)

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Intrebare:
    Daca in locul Rapidului s-ar fi aflat Pitestiul, oare d-nul Costescu ar fi acceptat sa joace asa, din scurt?
    Regret dar inca am in minte refuzul reprogramarii meciului cu Timisoara.

    cu 2 ani în urmă (03.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!