Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Silvășan: „Știam faptul că Chatman este un aruncător foarte bun, din păcate nu am reușit să îl oprim”

Mihai Silvășan: „Știam faptul că Chatman este un aruncător foarte bun, din păcate nu am reușit să îl oprim”

U-BT Cluj-Napoca a pierdut partida de pe teren propriu împotriva lui CSU Sibiu cu scorul de 98 la 90. 

Mihai Silvășan a vorbit despre înfrângerea suferită pe teren propriu în fața marii rivale, antrenorul clujean consideră că problema echipei sale a fost faza defensivă. Un lucru cert în condițiile în care U-BT a primit 98 de puncte, dintre care 31 provenite doar de la shooter-ul sibian, Jordan Chatman. 

O înfrângere dureroasă...Meci în care am primit 98 de puncte, extrem de greu să câștigăm în aceste condiții. Apărarea noastră a lasăt de dorit, am făcut extrem de multe greșeli copilărești care ne-au costat aproape la fiecare fază coșuri de trei puncte. Știam faptul că Chatman este un aruncător foarte bun, din păcate nu am reușit să îl oprim. Lor le-a lipsit cel mai bun marcator Stewart, însă noi am prestat un joc foarte prost. Ne asumăm...nu avem foarte mult timp să plângem, vom vedea ce putem corecta în privința meciului de miercuri cu Ironi Ness Ziona, un meci decisiv pentru calificare. Mâine vom analiza, vom vedea ce e de făcut, băieții vor avea o zi de pauză și de luni ne vom concentra doar la meciul cu israelienii. 

U-BT Cluj-Napoca va primi miercuri de la ora 18:30 vizita israelienilor de la Ironi Ness Ziona, într-o partidă care poate pecetlui soarta Grupei J din FIBA Europe Cup. Reamintim faptul că în partida tur clujenii au câștigat în deplasare cu scorul de 84 la 81. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca 

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Mihaitza,
    Tati, daca te intereseaza presa de baschet si mai citesti pe aici: NU MAI TIPA LA EI, nene!!!

    Nu vezi ca-s toti super crispati? In afara de Planinic care are personalitate de robot si nu te baga in seama.

    Am vazut rabufnirea lui Zganec de pe banca, pe buna dreptate. E baschetbalist matur, cat sa mai accepte critici de junior, atat ca atitudine cat si in ceea ce priveste continutul. Nu te poti purta asa cu jucatori seniori si sa te astepti sa dea randament.

    La fel cu Uta, ii arati tu in timpul meciului cum sa stea in aparare, cu puska mea, atunci crezi ca il inveti???

    Calmeaza-te si calmeaza-i si pe ei, ca valoare este in lot numa trebuie pusa in evidenta si trebuie sprijiniti jucatorii, nu dat in cap la fiecare greseala si dat ochii peste cap spre banca.

    Nu stiu cum esti la capitolul tehnico-tactic, asta stiu doar cei de profesie si cei care lucreaza cu tine, dar la capitolul tact si pedagogie este praf si pulbere. Chiar daca ai o fire vulcanica, incearca sa te controlezi. Vezi poate te ajuta colegul Chetreanu in sensul asta.

    Stiu ca ai presiune pt ca se baga o gramada de resurse in echipa asta si rezultatele intarzie sa apara. Dar nu mai transfera presiunea asta pe toata lumea din jurul tau, in special pe jucatori. Ei trebuie sa aiba mintea limpede si mana usoara sa stie ca sunt sustinuti, nu blamati la fiecare pas.

    Ia, gandeste-te un pic si vezi cum faci sa fie bine.

    bafta!

    cu 4 ani în urmă (03.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!