Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Milana Zivadinovic, cea mai bună jucătoare a Timișoarei în înfrângerea cu Târgoviște

Marius Petri

Marius Petri
20.03.2014

În cadrul ultimei etape a sezonului regulat din Liga Națională de baschet feminin, BCM Danzio Timișoara a pierdut cu scorul de 47-69 partida desfășurată în compania celor de la CSM Târgoviște. Echipa de pe Bega nu a beneficiat de aportul celei mai bune marcatoare din acest sezon, Biljana Pesovic, care nu a jucat niciun minut. În schimb, Milana Zivadinovic a fost principala “gură de tun” a formației antrenate de Dan Ionescu.

Baschetbalista originară din Serbia a fost folosită puțin peste 35 de minute, timp în care s-a remarcat prin 13 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Jucătoarea de 1.79 m a avut 4/8 la aruncările din interiorul semicercului și 5/7 la cele de la linia de fault, neavând nicio tentativă de a marca de la mare distanță. De asemenea, linia statistică a acesteia este completată de 5 mingi pierdute, dar și una câștigată. Zivadinovic a încheiat meciul cu 13 unități în dreptul eficienței, fapt care o indică drept cea mai bună jucătoare a echipei sale în partida cu Târgoviște.

În 25 de meciuri jucate în acest sezon, sârboaica a înregistrat medii de 8.6 puncte și 3.3 pase decisive, având un indice mediu al eficienței de 9 unități. Astfel, Milana este a treia marcatoare din lotul actual al timișorencelor, după Biljana Pesovic și Milena Marjanovic.

*foto: timișoreni.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!