Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Milena Marjanovic: “Nu avem nimic de pierdut”

Marius Petri

Marius Petri
31.03.2014

Ocupanta locului opt în sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Feminin, BCM Danzio, va juca mâine, 1 aprilie, prima partidă din play-off în compania celor de la ICIM Arad. Deși pornesc din postura de outsidere, fetele antrenate de Dan Ionescu vor să facă un joc cât mai bun în fața formației clasate pe prima poziție după cele 26 etape disputate până acum.

Milena Marjanovic, una dintre cele mai importante baschetbaliste din lotul Timișoarei, a acceptat să vorbească pentru TotalBaschet despre partida cu arădencele, declarând că este motivată să dea totul în astfel de meciuri cu echipe valoroase ca ICIM: „Pentru mine este întotdeauna un privilegiu să joc împotriva celor mai bune echipe deoarece așa îți poți da seama cât de mult ai progresat și cât de mult trebuie să muncești în continuare. Îmi doresc să mă bucur de baschet pentru că nu avem nimic de pierdut.”

Pivotul originar din Serbia nu exclude varianta calificării și mizează pe faptul că baschetul este un sport imprevizibil: „Niciodată să nu spui niciodată pentru că nu știi ce se poate întâmpla, mingea e rotundă.”

În ceea ce privește evoluția echipei sale din sezonul regulat, Marjanovic se declară fericită de calificarea în play-off, însă regretă faptul că a fost indisponibilă din cauza unei accidentări: „Sunt mulțumită, însă mereu e loc de mai bine. Am avut o accidentare la gleznă care m-a ținut departe de teren timp de 2 luni și știu cât de mult a avut echipa de pierdut din această cauză. Poate dacă nu aș fi fost accidentată am fi avut un parcurs mai bun.”

În 18 partide disputate în această stagiune, baschetbalista de 1.93 m a acumulat medii de 11.6 puncte, 9.2 recuperări și 11.8 unități la eficiență, fiind a doua cea mai bună marcatoare a echipei de pe Bega.

Primul meci dintre Univ. Goldiș ICIM Arad și BCM Danzio Timișoara se va disputa în sala Victoria din Arad și va începe la ora 18:00. Această fază a competiției se desfășoară pe sistemul "cel mai bun din trei meciuri".

*foto: Facebook Milena Marjanovic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!