Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljana Dzombeta: „Ele sunt favorite în această rundă, dar vom lupta și vom da tot ce putem”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.02.2019

FCC ICIM Arad joacă astăzi, de la ora 18:00, primul meci din turul doi al Cupei României la Baschet Feminin. Miljana Dzombeta, jucătoarea de la FCC ICIM Arad, ne-a vorbit despre acest duel în care vede formația covăsneană favorită.  

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat toate confruntările directe din acest sezon cu formația arădeană. Două s-au încheiat la 10 puncte diferență și una la 38, dar la ultima galben-albastrele au jucat fără un pivot clasic. De atunci la arădence au venit Williams, Lee și Ferenczi, dar și antrenorul Bulj, în timp ce Topuzovic s-a alăturat covăsnencelor.

„Ele sunt favorite în această rundă. După câteva probleme și aducerea a 3 jucătoare noi, echipa noastră abia începe să crească, dar vom face tot ce ne stă în putință. Jucătoare noi, antrenor nou, cu siguranță este un mare pas pentru viitor. Ne vom arăta potențialul ca echipă în play-off. Antrenorul ne aduce energie și agresivitate în apărare. Unele lucuri s-au schimbat dar nu ne cunoaștem încă atât de bine. Cum am spus, vom lupta și vom da tot ce putem”, ne-a declarat Miljana Dzombeta.

Bosniaca este una dintre cele două straniere care au început sezonul la FCC ICIM Arad și se află în continuare în lotul echipei. Aceasta a fost cea mai eficientă arădeancă în primul meci din această ediție a cupei, cu 17 puncte și 8 recuperări, +25 eficiență în manșa tur cu Olimpia CSU Brașov, iar în retur a avut 10 puncte. În campionat are medii de 12,9 puncte, 3,7 pase decisive, 3,2 recuperări și 2,9 intercepții în 18 meciuri, cu 13,7 eficiență și 34:43 minute pe partidă.

Turul dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și FCC ICIM Arad se dispută astăzi, de la ora 18:00, la Sepsi Arena, iar returul va fi peste o săptămână. Între aceste două partide, arădencele vor avea meciul din etapa a 11-a a Grupei Roșii din campionat, sâmbătă, acasă, cu Universitatea Cluj, în timp ce Sepsi are jocul din această rundă amânat.

*foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!