Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov: „Am avut nevoie de victoria aceasta”

Cătălin Crăciun

Cătălin Crăciun
27.04.2014

CSU Alba Iulia a obținut o victorie de moral sâmbătă seara. Echipa lui Miroslav Popov a învins cu 91-61 pe ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, la capătul unui joc dominat clar de gazde.

Antrenorul formației albaiuliene consideră că victoria cu Sepsi SIC va face uitată eliminarea din semifinale, eșec ce a distabilizat ușor formația din Cetatea Marii Uniri.

„Am avut nevoie de victoria aceasta, deoarece după cele întâmplate în semifinala cu Târgoviște toată lume era frustrată, nervoasă. Puteam câștiga aici și să ne schimbăm viitorul în bine, dar nu s-a întâmplat. Trebuie acum să luptăm pentru locul trei și mă bucur că am câștigat în meciul întâi, am profitat și de faptul că ele au avut unele probleme de lot, dar am avut o formă bună astăzi. Sper că vom câștiga și acolo, pentru a termina disputa 2-0, dar dacă nu revenim acasă și vom cuceri medalia de bronz cu siguranță. Acțiunea caritabilă a fost fantastică, m-a bucurat mult. Cred că lumea trebuie să fie mult mai bună cu copiii și am văzut acest lucru aici, oameni cărora le-a făcut plăcere să facă o bucurie unor copii inocenți. Felicit pe toată lumea pentru organizarea acestei acțiuni, iar eu sunt bucuros că am fost aici în aceste momente și am luat parte la acest eveniment impresionant”, a declarat Miroslav Popov.

Marți, 29 aprilie, va avea loc al doilea meci din finala mică. De această dată Alba Iulia va juca în deplasare la Sfântu Gheorghe și dacă va învinge, gruparea lui Popov se va putea întoarce cu medalia de bronz la gât.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!