Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba-Iulia: „Galațiul este mai bună ca anul trecut, dar am încredere că putem câștiga”

Eduard Popa

Eduard Popa
10.10.2015

miroslav_popov

CSU Alba-Iulia se va deplasa în etapa a III-a a LNBF în fieful celor de la Phoenix Galați, într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale aceste runde. 

Gălățencele au reușit surpriza primei etape, învingând acasă pe ICIM Arad, scor 77-75, dar s-au înclinat în deplasare la U Cluj, scor 81-62. 

”Va fi un meci greu pentru că Phoenix Galați are o echipă bună. Noi încă improvizăm și muncim pentru a practica cel mai bun baschet, însă un lucru este clar: Vom merge la victorie! Numai la acest lucru ne gândim, deși avem câteva probleme în efectiv, cu cele 3 jucătoare bolnave. Sper ca acestea să fie mai bine la partida de sâmbătă. Galațiul este mai bună ca anul trecut, dovadă că au învins Aradul în prima etapă, însă eu am încredere că putem să facem un joc frumos și să venim fericiți acasă”, a declarat antrenorul formației CSU Alba Iulia, Miroslav Popov.

Zilele acestea, Miroslav Popov și secundul său, George Lăncrăjean, au fost numiți și în staff-ul tehnic al echipei naționale de baschet feminin a României. 

Partida dintre Phoenix Galați și CSU Alba-Iulia se va desfășura sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Dunărea din Galați. 

Sursa foto: facebook CSU Alba-Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!