Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov: „Dyer e o jucătoare de 20 de puncte și 10 recuperări”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2016

În partida de deschidere a finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin – ediția 2015/2016, CSU Alba Iulia nu a făcut față lui Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și a cedat cu scorul de 82-57 în Sala Szabo Kati. La finalul partidei, Miroslav Popov, antrenorul formației din Alba Iulia, a oferit un scurt interviu pentru Total Baschet în care a vorbit despre principalele aspecte care au făcut diferența în acest prim meci al finalei.

Astăzi nu ați prea contat în partida cu Sepsi, ce s-a întâmplat?

Nu am contat în acest meci pentru că am ratat aproape tot în prima repriză, iar Sfântu Gheorghe a înscris aproape tot. Sfântu Gheorghe este o echipă, s-au pregătit pentru noi. Am avut probleme cu jucătoarele înalte, de fapt am avut doar una, care a ratat tot. Cu alte cuvinte, totul a decurs foarte prost pentru noi, dar totuși sper că ne vom îmbunătăți jocul mâine.

Ar fi fost altfel jocul cu Dyer pe parchet?

Ar fi fost diferit dar nu foarte mult. Pentru noi finala e o sărbătoare. Știm bine că în acest an Sfântu Gheorghe este cea mai bună echipă din ligă și ne-au învins fără mari probleme și astăzi. Suntem fericiți că am ajuns în finală. Avem mari probleme de efectiv, accidentări și chestii de genul acesta. În acest moment nu suntem un oponent pe măsura echipei din Sfântu Gheorghe.

Și totuși, cu Dyer în efectiv...

Dyer e o jucătoare de 20 de puncte și 10 recuperări. Fără Dyer suntem mai slabi. Îmi pare rău ce s-a întâmplat cu ea, dar eu sunt antrenor, vreau disciplină și nu am nevoie de jucătoare indisciplinate.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș zoli4ever :

    To: TotalBaschet - Koti ?
    Szabo Kati este o fosta gimnasta cu 20 de medalii olimpice, intercontinentale si internationale. Aveti decenta sa-i scrieti numele corect. Apreciem faptul ca va grabiti si sunteti primii cu noutatile in lumea baschetului romanesc, dar aveti grija si la calitatea textului.

    "82-57intr-o in Sala Szabo Koti", "jucatore" etc...

    cu 8 ani în urmă (24.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!