Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov înaintea primului meci din finala mică: „Vom avea o șansă după plecarea lui Prahalis”

Cătălin Crăciun

Cătălin Crăciun
25.04.2014

Pentru al doilea sezon consecutiv CSU Alba Iulia este prezentă în finala mică a Ligii Naționale de Baschet Feminin. De această dată formația din orașul Unirii a scăpat de „coșmarul” CSM Satu Mare și va întâlni ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, într-o partidă ce se va desfășura sâmbătă de la ora 18:00.

Prima partidă va avea loc la Alba Iulia, iar antrenorul Miroslav Popov nu concepe alt rezultat decât victoria. Cu tot lotul la dispoziție, tehnicianul sârb se bucură de faptul că Samantha Prahalis a părăsit echipa din Sfântu Gheorghe.

„Cred că o să învingem, ei au rămas fără Prahalis și cred că vom avea o șansă în plus după plecarea ei. Suntem obligați să învingem mai întâi acasă și apoi să încercăm să tranșăm medalia de bronz în al doilea meci. Dacă nu vom putea învinge acolo, atunci vom încerca să o facem la Alba Iulia, dar cred că vom obține medalia de bronz”, a declarat Miroslav Popov.

În sezonul regulat, CSU Alba Iulia a învins de două ori ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, iar plecarea celei mai bune sportive din garnitura vizitatorilor de sâmbătă o face pe echipa lui Popov favorită.

La partida de sâmbătă spectatorii au fost invitați să vină cu câte o jucărie, acestea fiind donate casei de copii „Rița Gărgărița”.

Întâlnirea dintre cele două combatante va avea loc în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar intrarea va fi liberă.

Galeria „Gruppo Arnsberg” a promovat partida la mall

Patru membrii ai galeriei „Gruppo Arnsberg” au fost prezenți joi după-masă la un centru comercial din oraș, unde au împărțit flyere și au încercat să convingă și alți albaiulieni să devină fanii echipei antrenate de Miroslav Popov.

Liderul galeriei, Bogdan Fântână a ținut neapărat să le explice celor care au primit „fluturașii” că este necesar să aducă și câteva jucării pentru copii cu dificultăți de la centrul „Rița Gărgărița” din Bărăbanț.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!