Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov: „Ne așteaptă un meci decisiv, obiectivul nostru este să învingem Israelul”

Valentin Todea

Valentin Todea
18.11.2016

Naționala de baschet feminin a României se află în fața unei confruntări foarte importante, primind sâmbătă vizita Israelul, într-o partidă care va lua startul în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca la ora 20:00. Antrenorul principal al primei reprezentative, Miroslav Popov, a prefațat întâlnirea din preliminariile EuroBasket 2017:

Sunt îngrijorat în privința meciului de sâmbătă, dar orice antrenor se află în această stare înaintea unui meci. Ne așteaptă un meci decisiv, obiectivul nostru este să învingem Israelul. Cred în fetele mele și în ce am văzut în aceste zile, sunt pline de energie și consider că avem o chimie bună la echipă. Am arătat pe teren lucruri bune și cred că putem bate naționala din Israel. De asemenea, avem șansa noastră în ceea ce privește meciul din Turcia. Va fi un joc dificil, ca orice meci de calificare, dar așteptările sunt mari. Vom încerca să menținem lucrurile simple și să dăm tot ce avem mai bun pe teren pentru a câștiga această partidă. Aceasta este dorința mea, a fetelor și a întregului staff, vom încerca totul atât în apărare, cât și în atac pentru a învinge Israelul.

Avem două mici probleme în ceea ce le privește pe Claudia Pop și Florina Pașcalău, ele nu sunt pregătite de joc deoarece au suferit accidentări la echipele de club înainte de reunirea lotului. Sper ca celelalte fete să înțeleagă aceste probleme, precum am văzut în meciul de pregătire cu ”U” Cluj, unde am fost foarte buni  în apărare și eu cred în aceste fete, chiar dacă nu ne vom putea baza pe Pop și Pașcalău. Avem nevoie de ambele, sper ca acestea să-și revină până la ora meciului, astfel încât să poată intra măcar zece minute, dar dacă nu, cred că ne vom descurca și fără ele.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!