Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miruna Benţe: "Suntem o echipă şi credem în şansa noastră cu Satu Mare"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
10.03.2011

Timişoara încearcă în weekend să pună capăt seriei de victorii consecutive a liderului CSM Satu Mare. Bănăţencele au reuşit în toamnă să treacă de formaţia pregătită de Dan Fleşeriu după un meci nebun, în care s-au impus datorită unei aruncări de la jumătatea terenului a Ancuţei Stoenescu.

Acum însă, sătmărencele sunt neînvinse în play-off şi vor să treacă al 12-lea succes în dretul lor, sâmbătă, la Timişoara. Gazdele nu se consideră dinainte învinse şi anunţă că vor lupta pentru fiecare minge. Miruna Benţe crede că Timişoara poate produce surpriza.

În toamnă, diferenţa a făcut-o dorinţa noastră de a câştiga şi de a juca precum o echipă. Acum, ele sunt favorite, au şi mai multe jucătoare străine, dar nu se ştie niciodată. Ne jucăm şansa. Noi jucăm ca o echipă, suntem foarte unite şi pe teren şi în afara lui şi cred că asta reprezintă un avantaj pentru noi. Sâmbătă, important e să jucăm bine în apărare, să jucăm ce învăţăm la antrenamente, să fim serioase, să vorbim pe teren şi să ne ajutăm. Cu siguranţă putem produce surpriza în această etapă! Fiecare echipă are şansa ei. Noi nu ne uităm la ce fac celelalte echipe, chiar dacă etapa aceasta Craiova joacă împotriva Alexandriei. Noi ne concentrăm doar pe ce trebuie să facem şi cum să jucăm cât mai bine. Important e să ne facem noi jocul şi nu să aşteptăm să vedem ce ne iasă din celelalte jocuri. 

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!