Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Misiune facilă pentru campioana României

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.11.2012

Sala Rapid

Sâmbătă, 1 decembrie

ora 14:00

 

  Fișa meciului  

După victorie frumoasă obținută în Euroliga feminină, a treia consecutivă în cea mai importantă competiție inter cluburi din Europa, campioanele României, CSM Târgoviște vor evolua de data aceasta în Liga Națională de baschet feminin. Târgoviștencele se vor deplasa în capitală pentru disputa cu CS Rapid București, într-un meci ce contează pentru etapa a 13-a.

Dâmbovițencele nu ar trebui să întâmpine nicio problemă în a se impune, având în vedere diferența uriașă de valoare între cele două loturi. În întâlniriile direct, CSM Târgoviște conduce detașat cu 12 victorii în timp ce Rapid a obținut doar 2 succesuri.

Partida dintre Rapid București și CSM Târgoviște va avea loc sâmbătă de la ora 14:00, fiind arbitrată de cuplul Răşogă Şerban și Dincă Alexandra în timp ce comisar de joc a fost desemnat Cutov Anton.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!