Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Misiune facilă pentru ICIM Arad

Ciprian Petcut

Ciprian Petcut
09.11.2012

 

Sala Polivalenta Arad

Sambata, 10 noiembrie

ora 12:00

  Fisa meciului  

Univ. Goldiş ICIM Arad primeşte vizita echipei Olimpia Braşov, într-un meci ce se anunţă unul de antrenament pentru echipa gazdă având în vedere loturile celor două loturi. Confruntarea va va avea loc sâmbătă de la ora 12:00 contează pentru etapa cu numărul 10 din Liga Naţională de baschet feminin.

În decursul timpului, cele două echipe s-au mai întâlnit de 6 ori, câştig de cauză în toate confruntăriile având echipa arădeană.

Confruntarea din Sala Polivalentă din Arad va fi arbitrată de cuplul Andrada Csender, Cristian Trofim în timp ce comisar de joc va fi Takacs Karoly.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!