Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Misiune grea pentru Alba Iulia la Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.12.2013

LNBF

Etapa a XI-a

Sala LPS Satu Mare

Sâmbătă, ora 18:00

  Fișa meciului  

Etapa a 11-a din Liga Națională de baschet feminin programează un duel interesant la Satu Mare. Echipa locală, CSM întâlnește pe CSU Alba Iulia într-o reeditare a finalei mici din sezonul trecut.

Sâmbătă seară se duelează două echipe cu obiective total diferite, cu loturi diferite din punct de vedere valoric, dar totuși se anunță un meci destul de disputat mai ales după ultimele evenimente la care au luat parte ardelencele. După ce au suferit al doilea eşec în cupele europene la Viena, asupra formației antrenate de Miroslav Popov s-a mai năpustit un necaz. Echipa studenţească a fost nevoită să aştepte peste 7 ore la vamă din cauza vizelor expirate la stranierele din lot. Cu toate acestea, echipa mult mai valoroasă este CSU Alba Iulia și nu ar trebui să-i scape din mână această victorie, dar orice se poate întâmpla având în vedere ambiția celor din Satu Mare.

Pe lângă reeditarea finalei mici din ediția trecută a LNBF, un alt duel interesant se anunță la acest meci. Fostul director sportiv de la Alba Iulia, Petru Eleș ocupă acum funcția de antrenor principal la formația sătmăreană. Acesta și-a început munca de pe bancă tehnică în această vară când a părăsit gruparea din Alba Iulia la sfârșitul sezonului trecut.

Un alt aspect care face ca ardelencele să aibă o misiune dificilă la Satu Mare sunt întâlnirile directe dintre cele două duelante de sâmbătă seară. Sătmărencele conduc detașat cu 13 succese din 15 partide disputate, ultima fiind în partida cu numărul 3 al finalei mici câștigată cu 75-71. După 10 etape scurse din LNBF, Alba Iulia se află pe poziția a 2-a cu doar o înfrângere la activ venită în fața campioanei României, ICIM Arad. De partea cealaltă, CSM Sat Mare se situează pe locul al 6-lea cu 6 victorii și 4 înfrângeri.

Partida CSM Satu Mare vs CSU Alba Iulia va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 18:00. Duelul din teren va fi arbitrat de Bertalan István și Marchiş Amalia, în timp ce observator de joc a fost delegat din partea FRB, Burcezan Radu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!