Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mladen Jeremic se întoarce la BCM U Pitești

Mladen Jeremic se întoarce la BCM U Pitești

BCM U Pitești reușește o primă lovitură în această perioadă de mercato. Argeșenii au confirmat faptul că au reușit să îl semneze pe Mladen Jeremic, fostul căpitan al lui BC Timișoara și Dinamo Știința București. Astfel, Jeremic se întoarce în Trivale, după numai un sezon petrecut în Ștefan cel Mare.

În timpul stagiunii jucate pentru dinamoviști, Jeremic a adunat medii de 15,8 puncte, 3,7 recuperări, 2,8 pase decisive și 1,2 intercepții în cele 19 partide din LNBM. De asemenea, Jerry a jucat cu Dinamo Știința și în Final 4-ul Cupei României.

Fost internațional de tineret al Serbiei, Jeremic și-a început cariera profesionistă la Borac Cacak, trecând apoi pe la FMP Zeleznik și KK Vrsac. El a mai jucat și în Italia, pentru Reggio Emilia, dar și în Bosnia, pentru Igokea.

În România el a evoluat mai întâi la BC Timișoara, pentru care a jucat timp de două sezoane și jumătate. El are peste 140 de meciuri în Liga Națională.

Jeremic este primul jucător străin anunțat de BCM U Pitești pentru sezonul 2020/2021. Recent, argeșenii au anunțat că au prelungit înțelegerile cu Mihai Măciucă și Mihai Căprărescu. Totodată, argeșenii se află în negocieri cu un important tehnician român, după despărțirea de Hristu Șapera.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!