Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monica Engelman, a 3-a achiziție pentru Univ. Goldiș ICIM Arad

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
26.08.2013

Campioana României la baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad a perfectat cel de-al 3-lea transfer din această pauză competițională.

Este vorba despre americanca Monica Engelman în vârstă de 22 ani, ce măsoară 1,80 cm și evoluează pe poziţia 3. Baschetbalista originară din San Antonio, statul Texas, a evoluat în ultimul sezon la nivel de NCAA sub tricoul echipei Kansas Jayhawks, fiind draftată pentru WNBA. Aceasta se află la prima experienţă pe pământ european după ce sezonul trecut a avut o prestație bună în campionatul american, acumulând medii pe meci de 17.6 puncte și 8.6 recuperări.

Oficialii arădeni sunt în curs de definitivare a lotului, în zilele următoare urmând să fie anunţate şi celelalte transferuri. În această vară au mai ajuns la echipa de pe Mureș încă 2 americance, fiind vorba despre Laura Broomfield şi Destiny Williams. De notat că cea din urmă a jucat tot pentru Kansas Jayhawks.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!