Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Boriga Brosovszky: „Mă bucur că am ieșit cu fruntea sus”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.05.2014

ICIM Arad nu a reușit să-și apare titlul de campioană națională cucerit anul trecut, fiind învinsă cu 1-3 la general de CSM Târgoviște. Fetele pregătite de Jose Araujo au pierdut Meciul 4 al finalei cu 62-70, ratând șansa de a trimite seria în decisiv chiar în propriul fief.

Căpitanul formației galben-albastre, Monika Boriga Brosovszky, a declarat la finalul jocului 4 că, publicul a avut o contribuție semnificativă în aceste meciuri, totuși se bucură că ea și coechipierele sale au ieșit cu fruntea sus. 

„Felicit Târgoviște, asta e viața. De aceea este frumos sportul, anul acesta eu ieșit ele campioane. Mă bucur că am ieșit cu fruntea sus, a fost o finală strânsă, foarte frumoasă, ele au avut șansa, au ieșit campioane, încă o dată le felicit. Publicul a însemnat foarte mult, probabil al șaselea jucător”, a declarat baschetbalista pentru stiridb.ro.

Monika a jucat 12 minute în ultima partidă a sezonului 2013-2014 din LNBF, timp în care și-a trecut în cont doar o recuperare și o pasă decisivă. Sportiva a aruncat o dată din interiorul semicercului și o dată din afara acestuia, însă nu a reușit să înscrie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!