Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky Boriga: "Echipa naţională nu se refuză"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
06.10.2011

Jucătoarea echipei ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, Monika Broşovszky Boriga a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet, că ar reveni la echipa naţională, dacă ar fi convocată, deşi nu se mai află la prima tinereţe şi este tentată acum să îşi petreacă mai mult timp alături de familie.

Baschetbalista formaţiei din Arad a spus că s-ar putea răzgândi în eventualitatea unei chemări sub tricolor. "Eu nu mai sunt la prima tinereţe. De asemenea, ştiţi cu toţii că m-am retras de la echipa natională. Am vrut să mă dedic familiei, copilului. Însă baschetul face parte din viaţa mea. Iar o portiţă de întoarcere am lăsat... Dacă România va avea cu adevărat nevoie de mine, dacă voi fi chemată să ajut, voi răspunde prezent. Echipa naţională nu se refuză!", a completat Monika Broşovszky Boriga.

Referitor la prima etapă din campionatul feminin, când toate partidele s-au disputat într-o singură localitate, jucătoarea a spus: "Recunosc că, la început, am fost sceptică. Mă gândeam... Pentru ce să mergem atâţia kilometri, ce poate fi aşa interesant?. Însă, după ce am văzut evenimentul, după ce am trăit bucuria de a vedea toate jucătoarele, colege mai vechi, oameni de baschet şi publicul minunat, am fost extrem de încântată, de fericită. A fost o idee senzaţională şi sper să fie pusă în practică în fiecare an".

Referitor la un posibil transfer la CSM Târgovişte, Monika Brosovszky Boriga a dorit să lămurească lucrurile: "Nici nu s-a pus problema. Când echipa din Târgovişte s-a desfiinţat, am ales Aradul. Dacă nu veneam aici, mă retrăgeam. Motivaţia e simplă: aici m-am născut, aici sunt parinţii mei şi mie şi copilului meu ne este mai uşor aici, la Arad. Nu era corect nici faţă de fanii Aradului să părăsesc echipa. Soţul meu a înţeles".

sursa foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!