Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky: "Cu cât este mai grea victoria, cu atât este mai dulce"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
14.04.2014

Campioana României la baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad a învins pe teren propriu, formaţia ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu scorul de 74-55, în primul meci din cele trei programate în semifinalele Ligii Naţionale.

După finalul jocului, experimentata jucătoare a Aradului, Monika Brosovszky a declarat următoarele pentru Total Baschet:

“A fost un meci greu, dar de acum vom avea doar partide grele. S-a acumulat oboseala după sezonul regulat, dar felicit toată echipa, staful pentru victorie, pentru lupta și munca pe care o depunem. Nu este ușor, dar cu cât este mai grea victoria, cu atât este mai dulce. Diferența în acest duel cu Sf. Gheorghe s-a făcut în apărare, în special la recuperări. Vreau să mulțumesc și publicului care astăzi, au fost cel de-al 6-lea jucător pentru noi.”ne-a declarat aceasta

Cea mai titrată jucătoare a baschetului feminin românesc din ultimul deceniu, a vorbit și despre confruntarea cu numărul doi din semifinala campionatului.

“Va fi greu la ele, cum se știe, la ei tot timpul e sala plină. Au un public extraordinar de frumos, dar noi ne concentrăm să terminăm cât mai repede și să ne odihnim pentru finală.” a încheiat Brosovszky

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!