Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky despre derby-ul campionatului: „Întotdeauna meciurile cu Târgoviște sunt foarte dificile”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.09.2014

Sezonul 2014-2015 din Liga Națională de Baschet Feminin debutează cum nu se poate mei bine pentru iubitorii sportului cu mingea la coș. În prima etapă a noii stagiuni, marile rivale, cele două forțe ale întrecere interne, CSM Târgoviște și ICIM Arad, dau piept în Sala Sporturilor de lângă „Turnul Chindiei”.

Monika Brosovszky, căpitanul grupării din Arad, a prefațat duelul programat astăzi, 27 septembrie, cu începere de la ora 19:30, într-o declarație acordată site-ului oficial al echipei din vestul țării. 

„Întotdeauna meciurile cu Târgoviște sunt foarte dificile. Ei au o echipă mai bună ca și sezonul trecut, iar noi avem aproape aceeași formație, poate puțin mai tânără, fără experiență, dar asta nu ne împiedică să ne dorim și să jucăm un baschet frumos. Orice este posibil mai ales în sportul cu mingea, putem să le învingem. Noi am început foarte bine în confruntarea din Supercupă, dar ne-am tăiat repede. În repriza a 2-a nu am mai avut aceeași concentrare ca și cum am început și cred că diferența de 30 de puncte dintre cele două echipe este una mincinoasă. Cheia succesului poate fi apărarea. La București am greșit foarte mult în tranziția defensivă pentru că ele au avut foarte multe contraatacuri, au marcat puncte ușoare mai ales din afara semicercului și probabil de acolo, mental noi am căzut”, a declarat baschetbalista de 40 de ani. 

Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Târgoviște s-au întâlnit în urmă cu aproximativ două săptămâni în Supercupa României, atunci când târgoviștencele s-au impus clar la 30 de puncte diferență, scor 97-67. În respectiva confruntare, Brosovszky a fost prezentă pe parchet preș de 32 de minute, timp în care și-a trecut în cont 3 puncte, 5 pase decisive, o recuperare, un capac, dar ș 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 4 unități.

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!