Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky: "E presiunea fantastică, prima partidă este aproape decisivă"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.05.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Târgoviște se vor lupta pentru titlul de campioană a României. Finala LNBF a ajuns la meciurile 3 și 4 după ce în primele 2 confruntări, ambele echipe au reușit câte un succes.

Una dintre cele mai importante baschetbaliste din lotul echipei ICIM Arad, Monika Brosovszky, este de părere că meciul 3 de la Arad poate să fie decisiv în această finală.

„Multă lume nu avea încredere că putem obţine măcar o victorie la Târgovişte. Toţi se aşteptau ca la Arad să profităm de avantajul terenului propriu. Dar, să ne amintim că în meciurile cu CSM tot timpul am avut evoluţii bune. Păcat de căderea din acel sfert 3 din meciul 2, s-a greşit în apărare. Ştiu că poate sunt unii care nu privesc cu ochi buni evoluţia mea din ocurile cu Târgovişte. Dar, de la început, când am decis să joc aici, mi-am luat rolul în serios. La fel şi soţul meu. Când suntem în familie uităm de baschet. În rest suntem profesionişti. Dar suntem şi noi, sportivii, nişte oameni, şi mai apar sincope şi în jocul nostru. Uneori îmi doresc prea mult. Nu este cazul să fiu criticată. Va fi foarte greu în jocurile de la Arad. E presiunea fantastică. Prima partidă este aproape decisivă, e un meci cu miză. Ele ştiu asta şi nu cred că se vor da bătute prea uşor. Noi trebuie să fim pregătite, şi e important că avem timp de recuperare. Publicul are un rol
important, este acel public arădean minunat, care de atâtea ori a fost al 6-lea jucător al echipei şi aşteptăm suporterii în număr mare la sală, pentru a ne susţine”, a declarat Monica Brosovszky pentru sportarad.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!