Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky: "În acest meci poate ne-am dorit mai mult victoria"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.10.2013

Campioana României, Univ. Goldiș ICIM Arad a reușit o victorie importantă în fața lui CSU Alba Iulia și obține maximul de puncte după primele 3 etape din Liga Națională de baschet feminin.

Cea mai experimentată jucătoare din tabăra arădencelor, Monika Brosovszky a declarat pentru site-ul nostru că Aradul a jucat bine atât în apărare cât și în atac.

“A fost foarte greu, părerea mea că în campionatul acesta vor fi multe surprize, este unul foarte echilibrat. Felicit toată echipa, am jucat bine în apărare și atac. În acest meci poate ne-am dorit mai mult victoria, dar să nu ne culcăm pe o ureche. Este o victorie frumoasă, dar mai avem drum lung de acum înainte, mai ales că ne vom întâlni de foarte multe ori cu Alba Iulia în acest sezon.” a declarat Monika Brosovszky-Boriga

Următorul meci pentru Univ. Goldiș ICIM Arad va avea loc joi, în compania vicecampioanei României, CSM Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!