Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky: "Sală ca a noastră în România mai rar găsești"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.05.2013

Meciul 4 al finale Ligii Naționale de baschet feminin a produs un meci foarte spectaculos, demn de o finală de campionat. Univ. Goldiș ICIM Arad a cedat cu scorul 73-76 partida cu marea rivală din Târgoviște, iar în acest moment situația este egală, 2-2.

Cea mai reprezentativă jucătoare a Aradului, Monika Brosovszky, a spus pentru totalbaschet.ro că s-au produs multe surprise în această finală.

“În numele întregii echipe țin să le mulțumim fanilor pentru că au fost extraordinari. Sală ca a noastră în România mai rar, mai ales la feminin nu prea găsești. Va fi un avantaj pentru Târgoviște terenul propriu, de aceea fiecare trage în sezonul regulat să-și ocupe primul loc să aibă mai multe meciuri acasă. S-au produs surprize pentru că nici ele probabil nu se așteptau ca noi să câștigăm primul meci, cum poate nici noi nu ne așteptam ca astăzi ele să câștige, sincer.”

Meciul decisiv al ultimul act al Ligii Naționale de baschet feminin va avea loc luni, 13 mai, iar cine va reuși să obțină victoria, implicit va obține și titlul de campioană a României.

1 comentariu la aceasta stire:
  • haide u :

    aradeanul
    Sincer eu ma asteptam la acest deznodamint dat fiind faptul ca nici inainte cu o zi ICIM nu a jucat bine. Cred ca trebuie o schimbare la nivel de antrenori(pe viitor). Oricum succes la Tirgoviste

    cu 11 ani în urmă (09.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!