Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky: "Suntem o echipă adevărată"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.02.2013

Aradul câștigă derby-ul vestului în baschetului feminin, după o partidă controlată aproape în totalitate. Acest succes este foarte important în economia clasamentului, ce face ca echipa arădeană să obțină locul 2 la finalul sezonului regulat.

Jucătoarea echipei din Arad, Monika Brosovszky a declarat pentru Total Baschet că este bucuroasă că echipa sa și-a revenit după înfrângerea de la Târgoviște.

„Nu a fost ușor, Satu Mare a luptat, au o echipă bună. Mă bucur că am revenit foarte repede după înfrângerea de la Târgoviște. Cum am mai spus, am avut o scădere de formă și sper să-i punem stop aici, să fi fost doar o mică cădere. Așa e în sport, ca și în viată, nu poți să fi tot timpul sus. Sper să fie o victorie de moral, să mergem cu încredere la Brno și să venim cu Cupa Europei Centrale, acasă. Trebuie să rămânem concentrate, cu toate că noi în afară de acest meci, partide grele nu prea mai avem. În schimb Târgoviște au 3 meciuri grele în deplasare. Se pare că noi nu mai putem pierde locul 2.”

Întrebată ce a făcut diferența în această partidă, Brosovszky a răspuns:

„Cum am mai spus tot timpul, suntem o unitate, ca o familie, suntem echipă și ne ajutăm și la bine și la rău. Avem individualități în echipă, dar în sensul bun al cuvântului. Nu suntem egoiste și fiecare luptă pentru fiecare, ca o echipă adevărată. Aceasta este forța noastră.”

În acest derby, Monika Brosovszky a avut o prestație foarte bună cu 5 reușite din spatele semicercului, pentru un total de 18 puncte accumulate.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe speranta :

    Felicitari!
    Bravo Monica! Felicitari ECHIPEI ICIM ARAD!

    cu 11 ani în urmă (19.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!