Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky: "Va fi care pe care în meciul cu Târgoviște"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.03.2013

La Alba Iulia are loc Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013. În cel mai interesant duel al acestui turneu final, Univ. Goldiș ICIM Arad întâlnește pe CSM Târgoviște.

Înaintea acestui duel, jucătoarea legendară pentru Arad, Monika Brosovszky a declarat pentru totalbaschet.ro că semifinala cu Târgoviște va fi care pe care.

„Va fi greu, dar sper ca noi să ne mobilizăm cât mai mult, să fim cum am fost până acum adică o echipă unită. S-au accidentat 2 jucătoare și chiar dacă a venit ghinionul acesta peste noi, trebuie să rămânem concentrate, asta e viața și mergem mai departe. Defapt sincer eu vedeam meciul cu Târgovișe în finală, va fi care pe care. Este Cupa României, este un singur meci și cine greșește mai puțin are șanse să câștige. Atuul nostru cum am mai spus este faptul că întotdeauna suntem o echipă, avem o apărare bună, dar acum având și ghinionul că am pierdut 2 jucătoare, va fi mai greu.” 

Partida ICIM Arad – CSM Târgoviște, va avea loc luni, de la ora 20:15, fiind transmisă de postul de televiziune DIGI SPORT 3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe teofil :

    Succes !
    Mult succes D-na Monika ! Suporterii din Alexandria va sunt aproape si va sustin ! Dati tot ce aveti mai bun pentru D-voastra, pentru echipa, pentru sustinatori! Mult succes si pentru Kari LaPlante ! Alexandria o sustine de la distanta !

    cu 11 ani în urmă (30.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!