Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monique Coker a revenit la CSM Târgovişte

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2011

Pe lângă venirea sportivel Volha Tamargeanu, CSM Târgovişte a mai transferat încă o jucătoare. Este vorba de Monique Coker, americanca în vărstă de 28 de ani care a mai evoluat acum trei ani la gruparea dâmbăviţeană. Astfel în acest moment Târgovişte are în lot cinci jucătoare străine, iar acesta a fost ultimul transfer până în iarnă. Deocamdată nu a părăsit nimeni formaţiea dâmboviţeană.

Total Baschet a luat legătura cu Florin Nini care ne-a spus că Coker este o jucătoare valoroasă.

Monique Cooker a fost transferată săptămâna trecută. Nu va lua locul nimănui, este venită aşa cum a sosit a 12-a jucătoare. Ea face parte din lot şi în funcţie de cum avem nevoie le vom roti pe cele 5 străine. Deocamdată nu este într-o formă fizică bună care să îi permită performanţe constante însă este o jucătoare valoroasă, care a mai jucat la CSM acum doi ani. Din motivele pe care ea le ştie în ultimele luni nu s-a mai pregătit, nu a făcut antrenamente, iar nivelul actual fizic nu este cel dorit de noi. Va face pregătirea cu echipa şi uşor-uşor va intra în ritm.

Întrebat de ce nu a evoluat decât două minute în partida de la Arad, tehnicianul originar din Galaţi a afirmat că sportiva nu este pregătită din punct de vedere fizic.

Probabil va juca mai mult cu Rapid deoarece în meciul cu Arad nu am dorit să risc deoarece a fost un joc dificil şi nu am riscat. Am introdus-o mai puţin pentru că nu a făcut faţă ritmului, iar noi avem un ritm superior de exprimare din punct de vedere al vitezei de joc deoarece noi doream să impunem ritmul de joc chiar dacă evoluam în deplasare. Ea este o jucătoare foarte bună care îşi va intra în ritm şi va una dintre jucătoarele noastre de bază. Deocamdată nu a plecat nimeni de la echipă. A fost ultimul transfer, iar până în iarnă nu vom mai achiziţiona pe nimeni.

În sezonul 2008-2009 Coker a avut medii de 18 puncte şi 9 recuperări pentru un indice de 21.1 la capitolul eficienţă înregistrat în 18 meciuri în care a evoluat aproximativ 29 de minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!