Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Morgan Jennings: „Am aşteptări măreţe în ceea ce priveşte parcursul nostru în acest campionat”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
04.11.2014

Morgan Jennings, jucătoarea care face parte din lotul echipei CSU Oradea a acordat un interviu în exclusivitate pentru cititorii TotalBaschet cu privire la evoluţia echipei în acest sezon, făcând următoarele afirmaţii:

„Având în vedere că acesta este primul meu sezon la nivel profesionist, am aşteptări măreţe în ceea ce priveşte parcursul nostru în acest campionat. Mă gândesc doar la antrenamente şi la munca în echipă la un nivel ridicat. Am început destul de slab acest sezon, dar trebuie în continuare să ne focalizăm atenţia asupra tacticilor pe care le avem.

Pauza competiţională ne va da un mic timp de gândire asupra a ceea ce urmează în cea de a doua parte a sezonului, începând din ianuarie. Ca şi echipă trebuie să ne omogenizăm şi să dăm dovadă de un IQ ridicat aplicat în teren.

Ultimul meci a fost pierdut din pricina unor greşeli copilăreşti, adversarele beneficiind de prea multe turnoveruri. Pentru viitoarele partide trebuie să dăm 100% din ceea ce putem, bineînţeles, acest lucru nefiind posibil dacă nu ne antrenăm conform situaţiei.

Menţinerea formei, învăţarea stilului de joc şi munca la un nivel maxim sunt cele mai esenţiale lucruri în progresul nostru în acest sezon”, a afirmat sportiva. 

Următoarea confruntare pentru orădence se va disputa împotriva echipei CSM Satu Mare, miercuri de la ora 17:00, locaţia desfăşurării fiind Arena Antonio Alexe.

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!