Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Multiple cazuri de Covid-19 la Sepsi Sfântu Gheorghe

Multiple cazuri de Covid-19 la Sepsi Sfântu Gheorghe

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a emis un comunicat pe pagina de Facebook a clubului, în cursul zilei de vineri (28.01), prin care se arată faptul că în lotul formației sunt mai multe cazuri de Covid-19.

Covăsnencele intră în carantină pentru următoarele cinci zile, după cum au transmis oficialii clubului. Potrivit informațiilor oferite de Sepsi, majoritatea persoanelor infectate sunt asimptomatice, dar există și câteva simptome ușoare la câteva persoane.

Formația antrenată de Zoran Mikes avea etapa liberă la acest final de săptămână în LNBF, astfel că problemele de ordin medical n-au dus și la necesitatea amânării vreunui meci.

Următoarea dispută pe care o are Sepsi este pe 5 februarie, în arena proprie, cu CSM Alexandria, în etapa a 18-a a campionatului.

Covăsnencele sunt pe poziția a treia în Liga Națională de Baschet Feminin, cu un bilanț de 12 victorii și o singură înfrângere.

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!