Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nandor Kuti a revenit pe teren și a jucat meciul cu numărul 200 în LNBM

Nandor Kuti a revenit pe teren și a jucat meciul cu numărul 200 în LNBM

În această seară (04.12), U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu scorul de 107 la 75 în fața lui Rapid București. Drept urmare, alb-negrii au rămas neînvinși în actuala ediție de campionat, menținându-se în vârful clasamentului.

Partida cu gruparea din Capitală a consemnat și revenirea pe teren a lui Nandor Kuti. Baschetbalistul în vârstă de 24 de ani a jucat puțin sub 20 de minute și a adunat 10 puncte, 4 pase decisive și o recuperare. Kuti a avut 100% din acțiune (două coșuri de două puncte și două coșuri de trei puncte) și a terminat cu un indice al eficienței de +15.

M-am simțit foarte bine, mă bucur să fiu înapoi. Mă bucur că au revenit și suporterii în sală. Sper să rămân sănătos și să continui tot așa. A fost ușor să mă reintegrez, am avut șase luni la dispoziție (râde). Scopul meu este să mă bucur de baschet și sunt încântat să mă aflu pe teren. Mă simt bine și din punct de vedere fizic, încă nu sunt 100%, dar sunt convins că va fi bine. Am avut 100% la aruncări, cred că oricine ar fi fericit. A fost minunat să îi avem pe fani în sală, le mulțumim că au venit în număr atât de mare”, a declarat Kuti la finalul jocului, conform u-bt.basketball.

Ultimul meci al lui Nandor Kuti în maioul Clujului a avut loc în finala Ligii Naționale din stagiunea precedentă. Atunci, jucătorul român s-a accidentat și a urmat un lung proces de recuperare. Pentru Kuti, duelul cu Rapid a reprezentat partida cu numărul 200 în campionatul românesc.

Primul coș marcat la revenire a fost o triplă, după o pasă primită de la Patrick Richard. Marius Bulancea, antrenorul oaspeților, a cerut imediat time-out, oferindu-le astfel fanilor prilejul de a-l aplauda mai intens pe Kuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

De asemenea, Kuti a consemnat meciul cu numărul 250 în echipamentul lui U-BT Cluj-Napoca. În perioada petrecută în alb-negru, acesta a adunat două titluri naționale, patru Cupe ale României și trei SuperCupe.

*foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!