Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nandor Kuti continuă la U-Banca Transilvania

Nandor Kuti continuă la U-Banca Transilvania

În cursul acestei după-amiezi, U-BT Cluj-Napoca a anunțat că Nandor Kuti va evolua și în stagiunea 2021-2022 în alb-negru. Baschetbalistul român va începe al 10-lea sezon ca profesionist, fiind la un singur joc de 200 de meciuri în Liga Națională.

Originar din Sfântu Gheorghe, Kuti și-a făcut junioratul la U-BT, formație pentru care a debutat în prima ligă în 2012. După două sezoane cu nouă și zece partide jucate, au urmat patru ediții ale Ligii Naționale cu minim 20 de meciuri.

În ultimii ani, Nandor Kuti a fost măcinat de accidentări și în sezonul 2020-2021 a jucat doar de 13 ori. În 16 minute petrecute pe teren, sportivul de 24 de ani a înregistrat 3.2 puncte, 1.9 pase decisive și 1.8 recuperări.

Kuti are în palmares două titluri de campion, patru Cupe ale României și două Supercupe.

„Mă bucur să continui la U, clubul la care am crescut. Acesta va fi cel de-al zecelea sezon petrecut la echipă. Sunt mândru că pot să fac parte din familia Universității, în acest club de mare tradiție. Sper să fiu sănătos și să ne îndeplinim toate obiectivele. Abia aștept să mă întorc în BTarena în atmosfera extraordinară creată de suporterii noștri și să simt energia lor! Haide "U"!”, a declarat Kuti, conform u-bt.basketball.

În stagiunea 2021-2022, U-BT Cluj-Napoca se va mai baza pe Giordan Watson, Brandon Brown, Patrick Richard, Karel Guzman, Stefan Bircevic, Andrija Stipanovic și Ștefan Grasu.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

6 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ..
    Nu e o veste rea. Sper doar sa nu se mai accidenteze ca din pacate in utlimele sezoane cred ca a stat mai mult prin spital decat in teren.

    cu 2 ani în urmă (16.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Hm,
    desi veste buna, lipsesc comentariile . Explicatia e simpla, nimeni nu se gandea ca ar putea pleca . Totodata stim foarte bine, ca Kuti in ultimii 2-3 ani a fost o dezamagire , iar asta preferam sa n-o scriem, deci mai bine tacere ...

    cu 2 ani în urmă (16.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      ....
      what?????? Chiar daca nu inscrie mult ii unul dintre cei mai buni aparatori pe care ii ai in echipa..... a anihilat jucatori cu valoare mult mai mare decat a lui......Din pacate am observat in comentariile de aici ca majoritatea sunteti inebuniti de jucatorii cu linii stati stice fabuloase desi asta inseamna ca restul echipei nu joaca nimic sau ca este un sportiv care aresteaza mingea si joaca doar pentru statistica sau ca antrenorul are o idee fixa: mingea la Dykes ca rezolva el situiatia...... Intr-o echipa echilibrata nu prea exista recordman statistic, fiecare jucator face ce ii platit sa faca.....

      cu 2 ani în urmă (16.07.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @ereticus
      pot sa fiu de acord cu ce ai scris; dar eu unul am o viziune diferita, adica sunt de parere ca Nandor are un potential mai mare decat ce a aratat pana acum la Cluj, asa ca eu unul cred ca ar fi fost benefic pentru el sa plece la o echipa care sa-i poata conferi acel rol.
      acum sunt doua posibilitati: prima ar fi ca el nu crede ca are un potential mai mare si atunci e firesc sa ramana aici deoarece exista coerenta si predictibilitate; a doua ar fi ca banii pe care-i primeste de la cluj sunt mai importanti decat un potential rol mai mare la o alta echipa, insotit foarte posibil de un salariu mai mic. Alte posibile explicatii, eu unul nu am...

      cu 2 ani în urmă (16.07.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Kuti
    a avut evolutie fulminanta, la 16 ani a prins prima echipa si cu evolouii de exceptie pentru varsta lui . A trecut pe la toate loturile nationale, deobicei la categorii de varsta superioare cu pana la doi ani . Toti au/am crezut, ca il asteapta o cariera de exceptie, probabil peste ocean . Din pacate dupa implinirea varstei de 20 de ani n-a mai cresut, ba a regresat la aruncari, fara doar si poate pe fond psihic, ca doar stiinta si talentul nu i-a luat-o nimeni . Da, este util in continuare, mai ales in aparare, cum a subliniat ereticus . Dar fata de posibilitatile aratate la varste fragezi, este departe de asteptarile tuturor, si sunt convins, si ale lui . PS . Si probabil are dreptate gyke, nu i-ar fi stricat o schimbare de echipa, poate prindea curaj si isi dadea drumul si la jocul de atac .

    cu 2 ani în urmă (16.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Poate dezamăgire
    este cam mult spus. Trebuie să ținem cont că în perioada 2016-2019 ( pînă la prima accidentare gravă ) băiatul ăsta nu prea a avut vacanță sau repaus. A fost la lot U18 apoi U20 apoi la lotul mare. A jucat aproape fără pauză cu apogeul în 2017, europene U18 și seniori. Cred că ”norocul ” lui a constat în faptul că nu prea am jucat finale , că altfel era rupt mai demult. Haide să fim mai îngăduitori și să așteptăm să revină la o formă mai bună. Anul ăsta și-a făcut treaba bine în apărare și poate cu mai mult curaj în noul campionat să ajute mai mult atacul. Oricum șanse la un contract afară sunt minime (poate doar în Ungaria ), iar în țară doar cînd nu va fi dorit la U-BT.

    cu 2 ani în urmă (16.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!